SvD: Anders Q Björkman om generationsbarriärer

”För ålder, eller vilken generation man tillhör, är den faktor som har störst betydelse för skillnader i medieanvändningen, konstaterade Nordicom på Göteborgs universitet i sin rapport ”Mediebarometern 2019. Tema generationer”.

Av den och den senaste Mediebarometern kan man bland annat utläsa följande: Youtube, strömmad musik, Instagram, Snapchat och Tiktok är stora medier i de yngre åldersgrupperna; poddradio är populärt främst i de mellersta ålderskategorierna; FM-radio, tablå-tv, tryckt morgontidning och Facebook är stora bland de äldre.”

https://www.svd.se/90-talisterna-ar-vara-framtida-boomers

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s